tuinbouwproducten.com gebruikt cookies, javascript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden: het optimaliseren van de website; de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Voor een aantal van deze punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via tuinbouwproducten.com en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij Google Maps & Analytics.   
Sluiten
VEILIG VERZENDEN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

VEILIG BETALEN

TELEFONISCH CONTACT

14 DAGEN RETOURRECHT


Levertijd en verzendkosten

Wanneer ontvang ik mijn bestelling? 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag verzenden. 
* Geldt voor Nederland en België.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via GLS of PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag of zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Ophalen
Liever ophalen in Benschop (Utrecht)? Dat is van maandag tot en met zaterdag mogelijk op afspraak. U kunt bij het invullen van de contactgegevens aangegeven dat u het komt ophalen. Verzendkosten worden dan automatisch in mindering gebracht.


Verzendkosten

Voor Nederland én België rekenen wij €4,95 verzendkosten. Vanaf €100,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.


Pakket informatie:
*Voor 16 uur besteld, morgen in huis. Geen zondag levering.

*Verzending €4,95 - Boven de €100,- gratis verzending.