tuinbouwproducten.com gebruikt cookies, javascript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden: het optimaliseren van de website; de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Voor een aantal van deze punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via tuinbouwproducten.com en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij Google Maps & Analytics.   
Sluiten
VEILIG VERZENDEN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

VEILIG BETALEN

TELEFONISCH CONTACT

14 DAGEN RETOURRECHT


Levertijd en verzendkosten

Wanneer ontvang ik mijn bestelling? 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Op werkdagen voor 13.00 uur besteld, is dezelfde dag verzenden. 
(Plaatst u uw bestelling na 13.00 uur of op zaterdag en wilt u het nog dezelfde dag verzonden hebben? Neem dan even contact op met de Klantenservice, dan bespreken we de mogelijkheden).

* Geldt voor Nederland en België.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via GLS of PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag of zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Ophalen
Liever ophalen in Benschop (Utrecht)? Dat is van maandag tot en met zaterdag mogelijk op afspraak. U kunt bij het invullen van de contactgegevens aangegeven dat u het komt ophalen. Verzendkosten worden dan automatisch in mindering gebracht.


Verzendkosten

Voor Nederland én België rekenen wij €4,95 verzendkosten. Vanaf €100,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Wordt mijn bestelling in één keer bezorgd als ik meerdere artikelen in mijn bestelling heb?
Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, doen wij ons best om alle artikelen ook in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw gehele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd, behalve als de levertijd tussen de verschillende artikelen erg groot is.Klantenservice

Schreuder E-Commerce
Telefoon: +31 (0)182-756629
E-mail: info@schreuder-e-commerce.com
Op werkdagen van 09.00 t/m 21.00 en zaterdag van 09.00 t/m 17.00