tuinbouwproducten.com gebruikt cookies, javascript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden: het optimaliseren van de website; de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Voor een aantal van deze punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via tuinbouwproducten.com en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij Google Maps & Analytics.   
Sluiten
VEILIG VERZENDEN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

VEILIG BETALEN

TELEFONISCH CONTACT

14 DAGEN RETOURRECHT


Over ons

Deze webshop is onderdeel van Schreuder E-Commerce. Naast Tuinbouwproducten.com bestaat Schreuder E-Commerce ook uit Mollenshop.com en Afvalgrijper.com.


Wij houden ons dagelijks bezig met het bestrijden van mollen. Dit is in 1984 begonnen met Rudolf Schreuder, hij startte toen zijn onderneming in de mollenbestrijding. Hij heeft het vak doorgegeven aan ons, zoon (Maarten) en dochter (Roos) Schreuder, inmiddels al 15 jaar actief in de mollenbestrijding. Wij bestrijden mollen voor gemeenten, waterschappen, sportvelden, speeltuinen etc.

Doordat wij vaak vraag naar mollengaas en mollenklemmen kregen zijn wij in 2014 begonnen met de verkoop ervan. Door onze jarenlange ervaring in de mollenbestrijding kunnen wij u voorzien van goed advies. Wij verkopen alleen producten waar we achter staan, producten waarvan wij uit ervaring weten dat ze werken. Deze producten verkopen wij vanuit onze webshop. Na bestelling via de webshop kunt u de producten bij u thuis laten bezorgen (wij bezorgen in Nederland én België) of ophalen bij ons depot in Waddinxveen (Zuid-Holland) of Benschop (Utrecht).

Om u goed van dienst te kunnen zijn kunt u ons bellen, mailen of chatten op onze live chat. Wij zijn aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur, hier kunt u klantbeoordelingen lezen over Tuinbouwproducten.com.

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73449547.
Pakket informatie:
*Voor 16 uur besteld, morgen in huis. Geen zondag levering.

*Verzending €4,95 - Boven de €100,- gratis verzending.