Privacyvriendelijk webshop, geen cookietoestemming nodig

Wij vinden privacy belangrijk en gebruiken alleen functionele cookies. Externe diensten zijn privacyvriendelijk ingesteld volgens richtlijnen Autoriteit Persoonsgegevens (bijv. geen tracking bij statistieken).

VEILIG VERZENDEN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

VEILIG BETALEN

TELEFONISCH CONTACT

14 DAGEN RETOURRECHT


Over ons

Tuinbouwproducten.com is onderdeel van Schreuder E-Commerce BV. Naast Tuitbouwproducten.com bestaat Schreuder E-Commerce BV ook uit tal van andere online winkels.

Wij vinden het leuk om kennis met u te maken. Waarschijnlijk bent u op zoek naar een product die wij verkopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment en wij verkopen onze producten tegen de laagst mogelijke prijzen. Verder zoeken is daarom niet nodig. Wij kopen al onze producten groot in, vaak per vrachtwagen vol of container. Wij vinden het leuk om dagelijkse met ons team van Schreuder E-Commerce BV vele honderden paketten te versturen. Telefonisch, chat, mail of via een kop koffie op bezoek staat 1 van onze productspecialisten graag klaar voor al uw vragen. Neem dan ook gewoon gerust contact op. 

Onze klanten zijn particulier en zakelijk, Wij versturen jaarlijk tienduizenden pakketten en pallets vanuit onze loods in Zevenhuizen (ZH) Door onze centrale huisvesting in Nederland gaan onze pakketten in de avond naar Rotterdam om daar gesplitst te worden voor al onze klanten in Nederland en Belgie. Wij mogen dan ook met trots zeggen dat 98 procent van al de pakketten in Nederland en Belgie de volgende dag geleverd word. 

Wij hebben omstreeks 1000M² verwerkingsruimte.

Loods Schreuder E-Commerce BV
Pakket informatie:

*Verzending €4,95 - Boven de €40,- gratis verzending.